Dr med dent Tatjana Knego

Ordinacija za opću dentalnu medicinu,
ortodonciju, oralnu kirurgiju i rtg-ortopan

CIJENA ORTODONTSKIh APARATa

Cijene ortodontskih aparata ovisi o vrsti tj da li je on mobilan ili fiksni. Cijene mobilnih ortodontskih aparata su manje od cijena fiksnih ortodontskih aparata ali su im isto tako indikacije ograničene. Takođe cijene fiksnog ortodontskog aparata ovisi o zahtjevnosti terapije. U Dental Estetic Studiu koristimo najkvalitetnije, nevidljive prozirne clear bravice, trenutno vodeće na svjetskom tržištu. Clear bravice vrhunske kvalitete ne mijenjaju boju tokom terapije, s čime su pacijenti izuzetno zadovoljni. One su iznimno estetski prihvatljive, tako da s njima možete bezbrižno funkcionirati na raznim društvenim i socijalnim događanjima.


Cijene ortodontskih aparata sa clear bravicama su nesto više cijene ortodontskih aparata s metalnim bravicama. S obzirom da su clear bravice dostigle visoku kvalitetu a i estetiku, metalne bravice stavljamo isključivo na inicijativu pacijenta. Najviše cijene ortodoncije u svijetu ima nevidljiva ortodoncija, zvana Orthocaps. Zagrebačka stomatološka ordinacija Dental Estetic Studio koristi Orthocaps sustav jer je izrazito precizan, estetki potpuno prihvatljiv, doslovno proziran i danas sve više tražen. Što se tiče plaćanja ortontskih usluga kao i drugih možete ih plaćati gotovinom ili karticama kao i na rate.


Najvišu cijenu ortodontskih aparata u svijetu ima lingvalna ortodoncija a nešto manju cijenu Invisalign i Orthocaps. Fiksni ortodontski aparatići su uvijek jeftiniji od njih.